HEB JIJ AL EEN KATJA?

Anno 2016 is het niet de vraag óf je met sociale media aan de slag moet, maar hóe je dat aanpakt. Een lastige vraag voor jou als ondernemer in de bouw. Je wilt toch gewoon met je eigen vak bezig zijn? Heb je de tijd niet voor communicatie of de kennis en kunde niet in huis? Besteed online communicatie en sociale media dan uit. Katja's zorgt voor de juiste content, op het juiste moment op het juiste kanaal. Jouw content, jouw kennis, jouw nieuws. Gecombineerd met

Lees meer: Heb jij al een Katja?

SOCIAL MEDIA

Den Haag Centraal klein 2Communicatie is de afgelopen jaren verschoven van een offline naar een (overwegend) online middelenmix. Ook voor bouwprojecten is er veel veranderd op het gebied van communicatie. Verschillende doelgroepen halen hun informatie tegenwoordig online, en dat betekent de informatie over uw project ook online te vinden moet zijn, tijdens de realisatie van uw project, maar ook al in eerdere fases. Zet jij alleen traditionele communicatiemiddelen in, of maak je ook gebruik van een website en sociale media als Twitter, Facebook en LinkedIn?

Lees meer: Sociale media

OMGEVINGSCOMMUNICATIE

Den Haag Centraal klein 2Nieuwe winkelcentra, woonwijken, scholen of stations worden zelden nog midden in een weiland gebouwd, ver weg van de bewoonde wereld. Sterker nog, steeds meer projecten worden in de stad gebouwd: midden in het centrum, langs de rand van een woonwijk of in de buurt van een bedrijventerrein. Dat betekent dat bouwen altijd samengaat met overlast voor de directe omgeving van het project: omwonenden, naastgelegen bedrijven, winkeliers of bijvoorbeeld scholen. Een goede relatie en goede communicatie met de omgeving is dan ook erg belangrijk. Het zorgt voor draagvlak en acceptatie. En als het project het erg goed doet zelfs voor respect!

Lees meer: Omgevingscommunicatie

PROJECT COMMUNICATIE

dbm klein 3De plannen voor je bouwproject zijn zo goed als afgerond, de vergunningen aangevraagd en de bouw start zeer binnenkort. Of je nu opdrachtgever of uitvoerende partij bent, communicatie over het project is een belangrijk onderdeel tijdens de bouwperiode. Of er nu midden in de stad wordt gebouwd met 'de winkel open', of op een afgeschermde bouwplaats: jouw project heeft (toekomstig) gebruikers, die geïnteresseerd zijn in de voortgang van het project.

Lees meer: Projectcommunicatie

CONTENTMANAGEMENT

ContentmanagementCommunicatie is de afgelopen jaren verschoven van een offline naar een (overwegend) online middelenmix. Ook voor bouwprojecten is er veel veranderd op het gebied van communicatie. Verschillende doelgroepen halen hun informatie tegenwoordig online, en dat betekent de informatie over jouw project ook online te vinden moet zijn, tijdens de realisatie van het project, maar ook al in eerdere fases. Maar welke informatie (content) ga je delen, en hoe beheer je de verschillende kanalen?

Lees meer: Contentmanagement