NOABER18

Noaber18 is verantwoordelijk voor de aanleg van de nieuwe N18 tussen Groenlo en Enschede. Deze nieuwe weg is onderdeel van het Rijkswaterstaat-project De Nieuwe Twenteroute tussen Varsseveld en Enschede. Katja’s verzorgt de omgevings- en projectcommunicatie.

 

db-m

Db-m

Db-m helpt diverse organisaties bij het ‘in control’ houden van hun bouwproject. Bouwprojectmanagement wordt gecombineerd met projectcom-municatie en sociale media. Katja's verzorgt, als strategisch partner, de on- en offline communicatie over db-m en doet daarnaast projectcommunicatie.

PROVINCIE UTRECHT

In opdracht van de provincie Utrecht is Katja's betrokken bij het programma Beter Benutten Vervolg; een programma dat streeft naar een betere bereikbaarheid van de regio Midden-Nederland. Katja's was bij het programma betrokken als (web)redacteur en communicatiemedewerker.

PRORIVIUM

ProRivium is dé kennisdrager van het overdrachtsproces in de rail- en infrawereld. Het is een jong en ambitieus kennisbureau dat haar expertise in de vorm van een flexibele schil aanbiedt aan toonaangevende partijen. Katja's schreef de online communicatiestrategie en voert deze uit.

JTD PROJECTS

JTD Projects is expert op het gebied van volledige projectinrichting, van systeemwanden tot maatmeubilair en alles daartussen. Een ambitieus bureau dat de klant centraal zet. Katja’s begeleidt de bouw van de nieuwe website en schrijft de webteksten.

KABU

Kabu is een gespecialiseerd advies- en ingenieursbureau, dat sinds 1990 actief is in de bouwbranche. Met kennis, ervaring en efficiency biedt Kabu ondersteuning op het gebied van specificeren, aanbesteden en contracteren in de bouwsector. Katja’s schreef de teksten voor de nieuwe website.

 

PHEIDIUS

Met diensten als directievoering, toezicht, risicoplantoetsing en kwaliteitsinspecties biedt Pheidius de juiste mensen op een bouwproject in diverse fases van het project. Kwaliteit, vakmanschap en resultaat. Katja's schreeft o.a. de teksten voor de nieuwe website.

GREENVIS

Het Greenvis-team van ondernemende experts maakt collectieve energiesystemen tot een duurzaam succes. Unieke technische kennis en ervaring beslaat de hele keten van conceptontwerp tot detailen-gineering. Katja's verzorgt de online en offline communicatie.

GROUP A

GROUP A is een Rotterdams architectenbureau met een schat aan mooie ontwerpen. Het bureau is eigentijds, van deze tijd en ziet het als een uitdaging om voor elk project een nieuw ontwerp te maken, anders dan andere projecten. Katja's was verant-woordelijk voor de online communicatie en sociale media.