Even voorstellen: Maaike gestart als communicatieadviseur bij Katja’s


04/05/16

Katja’s Communicatie & Nieuwe media heeft per 1 mei 2016 een nieuwe medewerker; Maaike van den Brink is begonnen als fulltime communicatieadviseur. Samen met Katja gaat Maaike aan de slag met online en offline communicatie voor diverse lopende projecten. Daarnaast staat Maaike aan de lat van enkele nieuwe uitdagingen op het gebied van contentmanagement en project- en omgevingscommunicatie

Haar hele leven is Maaike al geïnteresseerd in taal en communicatie. Dat het een het ander niet uitsluit is duidelijk. Al vrij snel kwam ook het besef over hoe belangrijk beide aspecten zijn in het bedrijfsleven. Zeer sterk voelde Maaike de behoefte meer te doen met deze interesses en zo gezegd, zo gedaan. Maaike heeft aan het begin van dit jaar de opleiding Communicatie & Organisatie afgerond aan de Universiteit Utrecht en was gedurende haar opleiding, maar ook erna, werkzaam bij het project Uithoflijn in Utrecht. Hier was zij mede verantwoordelijk voor project- en omgevingscommunicatie.

Maaike is afkomstig uit een familie waarin veel wordt gebouwd en gesleuteld. Zelden dat zij hier rond de koffietafel over kon meepraten, maar inmiddels voelt zij zich helemaal thuis in de bouwwereld. Niets leuker dan dit te kunnen combineren met communicatie! Het project Uithoflijn was dan ook een mooie opstap naar Maaike’s nieuwe functie bij Katja’s, waar ze met haar theorie- en praktijkkennis een goede invulling kan geven aan de wensen van de klant.

Katja’s nieuwe aanwinst gaat aan de slag als allround communicatieadviseur, voor en namens Katja’s, maar ook voor db-m. Zij verzorgt namens db-m samen met Katja de algehele communicatie. Maaike is inmiddels met vol enthousiasme aan de slag gegaan en hoopt ook jou binnenkort te ontmoeten om eens nader kennis te maken. 

Nieuwsgierig? Nodig haar dan snel uit op LinkedIn!