Over Katja's

katja

Katja's Communicatie & Nieuwe media B.V.

Een gespecialiseerd communicatiebureau, gericht op strategische en uitvoerende communicatie in de bouw- en infrasector, dat is Katja’s Communicatie & Nieuwe media B.V. Katja’s heeft een brede ervaring op het gebied van project- en omgevingscommunicatie voor grote, complexe bouwprojecten. Daarnaast adviseert Katja’s ondernemers in de sector over hun corporate communicatie door middel van contentmanagement.

De adviseurs van Katja’s spreken de taal van de bouw, horen wat niet gezegd wordt en weten betrokkenen te betrekken, motiveren en enthousiasmeren. Met een duidelijke focus op de omgeving; online, maar zeker ook offline!

Katja's voor jouw bouwproject?

Het vroegtijdig betrekken van de omgeving bij je bouwproject, zorgt ervoor dat de realisatie van je project soepeler verloopt. Vanaf de planfase tot aan de oplevering en officiële opening; een bouwproject kán niet zonder goede communicatiestrategie. Katja’s zorgt voor een heldere, breed gedragen communicatieaanpak en voert deze vervolgens uit. Geen ingewikkelde plannen of een lastige boodschap. Wel een concreet plan van aanpak met een heldere strategie en duidelijke communicatiemiddelen. 

Strategisch partnerschap

Katja’s Communicatie & Nieuwe media B.V. staat niet meer alleen. In 2015 ging het bureau een strategisch partnerschap aan met db-m, een projectmanagementbureau. Dit partnerschap brengt projectmanagement en communicatie dichter bij elkaar, zodat beide elkaar al in een vroeg stadium van een project kunnen aanvullen en versterken. Niets meer dan een logische combi dus!