Katja Torbijn

Directeur van Katja’s Communicatie & Nieuwe media B.V. is Katja Torbijn, communicatieadviseur in hart en nieren. Door haar ervaring bij diverse grote, complexe bouw- en infraprojecten weet zij precies hoe het reilt en zeilt in de bouwwereld. Met haar roze bouwhelm op is ze regelmatig te vinden op bouwplaatsen waar ze de project- en omgevingscommunicatie verzorgt.

Wie is Katja?

Katja is een ondernemer met een frisse en vernieuwende kijk op communicatie in de bouw- en infrawereld. In haar ogen kan geen enkel bouwproject zonder een goede, strategische communicatieaanpak. Er wordt tenslotte bijna altijd midden in de stad gebouwd; en dat betekent dat mensen hoe dan ook te maken krijgen met de bouwwerkzaamheden. Een goede relatie met de omgeving, daar staat Katja voor. En daar kun je niet vroeg genoeg mee beginnen, het liefst al vanaf het eerste idee voor een nieuw project. In het portfolio van Katja zitten projecten als: Rotterdam Centraal, Den Haag Centraal, Sporen in Den Bosch, de HSE, DoorStroomStation Utrecht en de aanleg van de N18. In haar vrije tijd maakt Katja prachtige reizen over de hele wereld, bakt ze regelmatig taarten en volgt ze wekelijks een Pilatesles.

Wat kan Katja voor jou betekenen?

Van strategische communicatieplannen voor een bouwproject tot een social mediaplan voor ondernemers in de sector of een plan van aanpak voor een tender, Katja verzorgt het allemaal. Ze adviseert, betrekt, motiveert en enthousiasmeert stakeholders, intern en extern. Ze gaat de dialoog aan met de omgeving, vormt de schakel tussen de buitenwereld en het interne team en creëert draagvlak bij de stakeholders. 'Communicatie en reputatie is niet meer alleen van de communicatieadviseur; iedereen in het projectteam heeft hier zijn eigen rol in. Sámen bouwen we aan een project, samen staan we sterk!' Haar kennis en ervaringen deelt ze regelmatig, online en offline.

Katja gelooft in eerlijke, open en transparante communicatie, ook als het even niet goed gaat: '’s Nachts wakker liggen van herrie op de bouwplaats is heel vervelend. Nog vervelender is het wanneer je niet weet wat er ’s nachts gebeurt voor je deur, waarom en hoe lang het nog duurt.’

Kortom: zoek je iemand die niet alleen verstand heeft van project- of omgevingscommunicatie, maar ook het reilen en zeilen van de bouwsector kent? Neem dan snel contact op!