Maaike van den Brink

Sinds enige tijd staat Katja's niet meer alleen; Maaike van den Brink maakt deel uit van het team. Direct na haar studie Communicatie & Organisatie is Maaike de bouwsector ingerold, waar ze zich tijdens en na haar stage bezighield met de projectcommunicatie voor de Utrechtse Uithoflijn. De opgedane ervaring en kennis wilde zij graag uitbreiden en gebruiken in haar werk als communicatieadviseur bij Katja's. Als communicatieadviseur houdt Maaike zich bezig met de online en offline communicatie voor diverse klanten en lopende projecten. Daarnaast heeft ze haar handen vol aan werkzaamheden op het gebied van contentmanagement en omgevingscommunicatie.

Wie is Maaike?

Maaike is een adviseur die haar theoretische kennis graag combineert met de snel groeiende praktijkervaring. Die ervaring zet zij momenteel in in de communicatie voor klanten als Noition, JTD Projects en ProRivium. Naast de Uithoflijn heeft Maaike inmiddels nog een belangrijk infraproject aan haar portfolio toegevoegd: de aanleg van de nieuwe N18 tussen Groenlo en Enschede. Een project dat als het klaar is veel goeds oplevert voor de inwoners van de verschillende kernen rondom de N18 en de bereikbaarheid van het gebied. Maaike weet dat bouwen niet kan zonder hinder. Aan haar de taak om dat gevoel van hinder met eerlijke, transparante en tijdige communicatie zoveel mogelijk te beperken. In haar vrije tijd trekt Maaike er graag op uit met vrienden, bezoekt ze steden en sportevenementen. Ook houdt ze van het koken en proeven van lekkere wereldgerechten en is ze ter compensatie veel in de sportschool te vinden.

Wat kan Maaike voor jou betekenen?

Maaike is allround communicatieadviseur. Ze is in te zetten voor diverse uitvoerende communicatieklussen, zoals het schrijven van content, het monitoren van je social mediakanalen en het organiseren van evenementen; zoals bewonersavonden, start bouw-moment of de viering van het hoogste punt. Ze stelt communicatiekalenders en contentplanningen op, interviewt klanten en relaties en deelt updates op de verschillende social mediakanalen. Ook denkt ze mee op strategisch niveau en ondersteunt ze Katja in het opstellen van communicatieplannen.