Projecten

Station Amsterdam Centraal

Zowel het station als de omliggende sporen ondergaan komende jaren een metamorfose. Er wordt ruimte gemaakt voor meer treinen. Ook komen monumentale elementen terug.

Lees meer: Amsterdam Centraal

N18: Groenlo-Enschede

Tussen 2016 en 2018 legt aannemer Noaber18 de nieuwe N18 aan tussen Groenlo en Enschede. Deze weg - volgens een DBFM-contract - verhoogt de leefbaarheid, verkeersveiligheid en het bereik van de Achterhoek en Twente.

Lees meer: N18: Groenlo - Enschede

Haags Startstation Erasmuslijn (HSE)

Om meer ruimte op het spoor te maken, krijgt de RandstadRailverbinding vanuit Rotterdam een nieuwe eindhalte op Den Haag Centraal: Haags Startstation Erasmuslijn (HSE).

Lees meer: Haags Startstation Erasmuslijn (HSE)

Db-m

Db-m helpt diverse private en publieke organisaties bij het ‘in control’ houden van hun bouwproject. Projectmanagement wordt onder één dak gecombineerd met projectcommunicatie en SCB. 

Lees meer: Db-m

Programma Hoogfrequent Spoorvervoer

Op een aantal trajecten wordt het treinverkeer uitgebreid. Dit heeft een aantal infrastructurele wijzigingen tot gevolg in onder andere Vugt, Meteren en Boxtel.

Lees meer: Programma Hoogfrequent Spoorvervoer

Sporen in Den Bosch klein 1

Sporen in Den Bosch


Het spoor in en rond Den Bosch is de afgelopen jaren volledig opnieuw ingericht, waardoor treinverkeer elkaar niet meer gelijkvloers kruist en daardoor niet meer op elkaar hoeft te wachten.

Lees meer: Sporen in Den Bosch

Winkelcentrum Terwijde

In de Utrecht Leidsche Rijn werd enkele jaren geleden een nieuw winkelcentrum gebouwd. Inwoners van de wijken Terwijde en Het Zand kunnen hier sinds eind 2014 terecht voor hun boodschappen.

Lees meer: Winkelcentrum Terwijde

Rotterdam Centraal

Station Rotterdam is onderdeel van de grootste stationsverbouwing van Nederland sinds het ontstaan van de spoorwegen. Het oude station uit 1957 is volledig gesloopt en vervolgens is er een volledig nieuw station gebouwd.

Lees meer: Rotterdam Centraal

Den Haag Nieuw Centraal

Station Den Haag Centraal heeft de afgelopen jaren een complete metamorfose ondergaan: van een gedateerd en donker station naar een lichte, ruime en overzichtelijke OV-terminal.

Lees meer: Den Haag Nieuw Centraal